Flex Plus Optima мнения

Flex Plus OptimaВ началото можете да помагате с ръцете си, за да се научите да изпълнявате правилно упражнението. Започнете обратно движение, като завъртите тялото и ръцете си вляво така, че дясното рамо да застане в една линия с лявото коляно. Планинският катерач всъщност е многоставно упражнение, което натоварва абсолютно цялото тяло и е подходящо за всеки вид кардио тренировка или комплекс, но е и изключително ефективно когато целим да изваем така желаните плочки на корема.

 

Легнете на пода по гръб така, че да сте неподвижни и поставете ръцете си встрани с длани Flexa Plus Optima отново към пода или зад гърба. Ето защо едни от най-добрите упражнения за корем са тези, които натоварват по-голяма част от коремната област едновременно и карат пресата да работи като едно цяло. Поради тази причина, когато се мисли за коремната мускулатура е важно да се гледа на нея като едно цяло ядро, което работи заедно – коремните мускули са много повече от „six pack или 6 плочки.

Flex Plus Optima

Това, освен че подобрява стабилността на тялото в странична посока, помага за тонизирането на мускулите в тази област, които се използват сравнително рядко в ежедневието. Ако използвате същото упражнение, но с тесен хват, ще работите повече за сила и плътност на мускула. Упражнението е категоричен „виновник за видимото покачване на общата сила, маса и издръжливост на тялото.

За да бъдем напълно честни с теб, с работата си за мускулите под бюста няма точно да се предпазиш от увисване, но със сигурност ще повдигнеш гърдите си и те постепенно ще започнат да изглеждат много по-стегнати. 10 на брой, за да бъдем по-точни, които ще ти позволят да работиш Flex Plus Optima цена ефективно за пекторалните (подгръдните) си мускули и можеш да правиш самичка вкъщи. Докато обикновенния човек спортува една пета или една десета от това, не  претоварвайки скелетно-мускулната си структура, нито вътрешните си филтри, просто колкото да се доближи до своя биологически оптимум, а не да го прескочи десетократно.

 

Мисля, че именно хармонията е тази, която ги прави наистина полезни, без да има прекомерно натоварване и същевременно да се изпитва удовлетворение от самото движение. Колега, ако първо дръпнеш щангата на мъртва тяга, а после се сетиш да стегаш бузките и сфинктеро, може да направиш ритуално възлияние на Бога на Железото, т.е. да се наакаш изключително зрелищно за кеф на всички кибици-културисти и да станеш част от местният (за конкретната зала) фолклор. Наистина има 10 тайнствени упражнения, които са много далеч от разни кундалини-мундалини и са много близки до упражнения от фисзарядка, но същевременно са различни, и са изключително лесни за изпълнение и не отнемат повече от 10 минути.

Упражненията не са сложни и могат да се правят незабелязано по няколко пъти на ден – представляват серия от контракции на мускулите, както когато човек стиска при препълнен пикочен мехур или когато има газове. Да пробягаш маратон може и да звучи като най-каляващото физическо усилие, но не е, защото може да навреди на ставите и да затрудни храносмилателната система. Затова е препоръчително да правите упражнения, които тренират всички групи мускули около дупето, като например нападите в различни посоки, познати като lunge matrix.

Дайте си следното обещание: “Обещавам, че ще правя най-доброто по силите ми всеки ден през следващите шест седмици, за да изпълнявам медитативната практика”. В това упражнение ще трябва да се постъпвате със себе си както бихте постъпили с добър свой приятел или роднина, който се е провалил в нещо или не успява да живее по правилен начин. Това упражнение е наистина полезно и важно в моменти, в които смятаме, че сме се провалили в нещо или в живота като цяло.

Упражнението включва визуализиране на “най-доброто бъдеще” за вас в една или повече от следните области на живота ви: 1) личен, 2) обществен или 3) професионален. Това упражнение ще ви помогне да постигнете по-задълбочено и по-добро разбиране на качеството на емоционалната палитра. Когато умът Flex Plus Optima форум ви се изчисти и успокои, ще можете пълноценно да се съсредоточите и ще можете да използвате целия си ресурс да мислите само за едно нещо в даден момент. Това прозрение, от своя страна, ще ви помогне да смекчите склонността си към „осъждане на минали събития и ще ви помогне да подхраните безпристрастното следване на страстта. Но има и едно наум: вие трябва да си записвате тези неща, които са започнали зле, но в крайна сметка са се оказали добри за вас. 4. На последния етап трябва да дадете отговор на следните четири въпроса относно преживяването си по време на упражнението:

 

Спомнете си лудориите, които всички правим като деца, например да изпуснем гумите на нечие колело или да замеряме с топки от мокра тоалетна хартия къщата на съседите? Например: ако човекът, до когото искате да напишете писмо, е вашият починал чичо, вие можете да адресирате писмото си до неговата сестра, съпруга, сина или дъщеря му. След това ги запишете на лист хартия и ако сте готови за това, залепете го някъде, където често ще го виждате – като например на огледалото във вашата баня или вратата на гардероба ви.

Няколко години по-късно моята дефиниция стана: “да ми е радостно, но не и за сметка на състрадателността или разума.” Настоящата ми дефиниция е “напълно да приемам всичко, което се случва, дори и да не е приятно, като се отнасям състрадателно (към себе си и другите) и съм напълно осъзнат. Това упражнение ще ви помогне: (1) да получите по-ясно и по-конкретно разбиране за това какво означава щастие за вас и (2) да откриете нещата (стимулите, дейностите), които ви водят до това изживяване, което вие свързвате с щастието. Седемте основни упражнения следват седемте глави в книгата на Радж, като неговият съвет е да отделим по една седмица за изпълнение на всяко едно от основните упражнения.

В тази секция ще намерите 7 основни и 6 допълнителни упражнения, които са създадени от Радж, за подобряване нивото на щастието ни. Затова той почти във всяка своя лекция или беседа дава поне едно упражнение, което е съобразено както с темата, така и с Flex Plus Optima бг мама периода, в който се намира човечеството. Тъй като дъвченето ви кара да поглъщате и повече въздух, така може и да не ви позволи да се намъкнете в тесните си дънки, обясняват изследователи от Американския колеж по гастроентерология.

Веднъж след като мозъкът е научен да пренебрегва сигналите на тялото, лесно се стига до констипация, която също причинява подуване на корема. Ако страдате от постоянна болка в гърба, каквато и да е друга болка в тялото или имате някои хронични физически проблеми, то е препоръчително да се консултирате с лекар преди да започнете да практикувате. Използвайте дишането като инструмент при бавните движения, за да постигнете хармония с тялото, ума и дишането си и да се насладите на пълно медитативно преживяване.