Magneto 500 Plus аптека

Magneto 500 Plus

Магнезият влияе върху стабилността на нервната система. Този елемент е отговорен за регулиране на щитовидната жлеза.
Той също така успокоява заболявания, свързани с ПМС. Благодарение на него, ние се събуди по-бързо и работим по-дълго-елемент се добавя енергия.
Магнезият има успокояващо действие, предотвратява гипоксию и ишемию на сърцето.
Без него е невъзможно да се изгради ефективна игра на зарове.

недостиг на тази биоганты в нашите клетки може да влоши тези нарушения. В случай на недостиг на магнезий стреса още повече увеличава риска от сърдечно-съдови заболявания, включително хипертония, коронарна болест на сърцето, аритмию и дори внезапна смърт, сърдечно-съдови причини. Таблетки магнезий и трябва да се вземат по време на периоди на стрес, тъй като организмът ни е в такива случаи е необходимо допълнителна доза от този ценен макронутриента. Хлорид, магнезиев също се използва при лечение на остеопороза.

Благодарение на хлориду на магнезий, калцият може да се включи в костите. Хранителните вещества са изключително ценни за нашия организъм. Магнезият е един от първите места сред тях. Затова е толкова важно да се бори с недостига на хлорид, магнезий, и най-добре да не се прави такава ситуация.
Магнезият е отговорен за правилното функциониране на съдовата система на сърцето. Оказва се, жителите на райони, където е трудно вода (съдържа много магнезий), много по-рядко умират от сърдечен удар.

Изследователите смятат,че ако всички пият такава вода, броят на смъртните случаи е да се намали дори повече от това. 19 на сто. Магнезий не само предпазва от сърдечни заболявания, но и допринася за тяхното лечение. Инжектира интравенозно на хората след инфаркт (предотвратява Magneto 500 Plus отзиви образуването на кръвни съсиреци и опасна аритмию).

Ако в организма ви се наблюдава недостиг на магнезий, стените на кръвоносните съдове да се свиват, което води до повишаване на кръвното налягане. Така че хората с високо кръвно налягане се препоръчва консумирането на храни, богати на магнезий

От всички ядки те са най-голямото количество магнезий е около 270 мг в 10 Даг. След това в ред, фъстъци съдържат около. 240 мг магнезий, а на италиански-прибл. (160 mg).

Бадеми най-добре се разглежда като предястие, и ще ги дъвчат или натрошени или под формата на люспи, поръсва се с десерти, се добавя в сладкиши, грис, кисело мляко или като гарнитура към различни видове меса.
Метален магнезият се използва в органичната химия за производството на съединения grignarda, а също и под формата на пръчки за защита от корозия на капацитивни стоманени бойлери (анодов магнезий, установени в резервоар за съхранение).

Магниевые сплави се използват в авиационна и космическа индустрия, където Титан и алуминиеви сплави твърде тежки. Литиево-магниевые сплави представляват сплави с една от най-ниските плътности и най-доброто съотношение механична здравина и маса, в сравнение с други сплавами. В такива применениях също се използват магнал (сплави алюмини-магнезий) и електрони (магнезий, алуминий, цинк, манган и силиций сплави) [19].

Сплави, магнезий доставка жилище на някои електронни устройства и точност, например, преносими компютри, камери, филми, видео камери и фиксирани камери. Нуждата от магнезий при възрастен човек е 300-400 мг на ден, и въпреки, че естественото Magneto 500 Plus отслабване местообитание е богата човешката храна, тя все по-малко и по-малко от торене на химически почвата съединения, съдържащи калий, както и използването на прекомерно количество хранителни консерванти.

Други причини за недостиг на магнезий са: злоупотреба с алкохол, употреба на кафе, използването на хормонални контрацептиви, стрес, прекомерна употреба на мазнини, бъбречна недостатъчност.Причините за дефицит на магнезий може да възникнат заради малка мощност на засмукване, увеличаване на отделянето с урината, а също и твърде малко потребление. Изостряне на усвояването на магнезий насърчават, по-специално: ниска концентрация на калий в серума на кръвта, гипокальциемия и хронична диария. Повишена екскреция на магнезий в урината може да бъде резултат от прилагането на диуретици (диуретици) средства, злоупотребата с алкохол и прекомерна употреба на течности. При по-големите недостатъци на магнезий могат да се появят симптоми като виене на свят, прекомерна мускулна възбудимост, безпокойство, безсъние, апатия и депресия.

Magneto 500 Plus